Salasanojen ja arkaluonteisten tietojen suojaus

Kaspersky Password Manager suojaa kaikkia salasanojasi ja muita arkaluonteisia tietoja (esimerkiksi passin tiedot, taloudelliset tai potilastiedot) yhdellä pääsalasanalla. Voit asentaa Kaspersky Password Managerin pöytätietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, joissa on Microsoft® Windows®, macOS, Android™ tai iOS™. Sovelluksen avulla voit pitää tietosi suojattuina ja synkronoituina.

Huomaa: Kaspersky Password Manager on saatavilla vain Kaspersky Plus ja Premium -versioissa.

Kaspersky Password Manager:

Voit hallinnoida tietojasi sovelluksen käyttöliittymästä ja My Kasperskyssa.

Kaspersky Password Managerin asentaminen